Uw partner op het gebied van:

logo Team Bruns

Merkenbeleid

logo Team Bruns

Marketing

logo Team Bruns

Communicatie

Hoe werken we?


Team Bruns was tijdens haar start in 2001 een van de eerste netwerkbureaus in Nederland (initiator van onder andere The NetForce en Marcomplaats). Het onderscheid ten opzichte van de bestaande bureaustructuren in 2001 geldt in 2014 in feite nog steeds:


 • Altijd toegang tot de beste specialisten
  Er is geen gedwongen winkelnering, door de netwerkstructuur kan altijd de beste specialist voor een bepaald project aangetrokken worden, is die specialist niet binnen het netwerk dan wordt er ook van buiten aangetrokken.

 • Geen overheads
  Er word gewerkt op projectbasis en alleen met mensen die direct door te belasten zijn. Er zijn geen indirecte medewerkers. Project klaar dan ook geen kosten meer. Er zijn ook geen dure gebouwen e.d. of andere facilitaire structuren.

 • 24/7
  Het kenmerk van de netwerkorganisatie is dat er geen bindende kantoortijden zijn. Projecten worden in overleg met de direct betrokkenen zo snel en efficiënt mogelijk uitgevoerd. Daardoor is het mogelijk dat een campagne ontwikkeling en uitvoering binnen 14 dagen kan plaats vinden. Dat komt ook doordat door de netwerkstructuur er geen organisatorische gelaagdheid is. Altijd direct contact met de uitvoerende.

 • Lage tarieven
  Doordat er geen overheads zijn en er ook geen urendoelstellingen zijn die ten grondslag liggen aan de uurtariefberekening, zijn de uurtarieven vaak 30-50% lager dan in gevestigde organisaties (klein of groot, maakt niet uit). Ook is het aantal betrokkenen miniem, en is het aantal bestede uren gezien de kwaliteit/ervaring en het pragmatisme van de medewerkers ook laag.

 • Flexibel
  Kan een opdracht niet binnen het vaste team uitgevoerd worden gezien bijvoorbeeld de tijdsdruk dan wordt er buiten het vaste team gezocht, er is geen verplichting aan bepaalde medewerkers; kwaliteit, snelheid en efficiëntie staan voorop. Er is altijd overleg met de klant hierover, mits relevant.

 • Snel
  Geen door de organisatie opgelegde procedures die tijdrovend zijn of verstarren. Onze snelheid is uiteindelijk misschien wel onze enige ‘vijand’ omdat alles schijnt te wennen, ook uitzonderlijke snelheid.

 • Actueel
  Expertise, ervaring, kwaliteit, state of the art, inzichten worden continue getest en staan altijd ter beschikking aan onze opdrachtgevers.

 • Begroting = rekening
  Door het beperkte, horizontale team van alleen direct belastbare mensen is bijna altijd de begroting gelijk aan de rekening. Tenzij onderweg de opdracht aangepast wordt. In principe geen verrassingen.

 • Loyaliteit
  Het netwerk van Team Bruns bestaat bij de gratie van onderling respect, vertrouwen en loyaliteit. Daardoor zijn er samenwerkingsverbanden die qua lengte en intensiteit ver uitstijgen boven wat traditioneel gestructureerde organisaties hebben te bieden. De motieven om samen te werken zijn totaal anders en leiden tot grote inzet en efficiëntie.


Powered by Marga van der Kroon - 2014/2016

Disclaimer | Privacy